duminică, 15 iulie 2012

Unde agăţăm pe timp de vară

   Ok.... Un subiect incintant, ha? L-am gasit si eu in Bravo Girl, intr-un numar mai vechi. Totusi inainte de a  va scrie acele exemple as vrea sa va spun ceva personal.
    Unora dintre adolescenti  le place sa aibe multe relatii cu diferite tipuri de caractere. Altora insa le place sa aiba relatii mai putine, dar mai stabile, mai profunde. Ambele lucruri sunt perfect normale!  Nu toti suntem la fel.
  Acum , sa nu va mai plictisesc. Iata cele mai bune locuri de agatat vara aceasta.

 1. La plaja
 Plaja este locul ideal in care ai putea sa-ti gasesti un tip care sa ti se potriveasca manusa. Oferta este nelimitata si extrem de variata, asa ca ai voie sa-ti alegi ce vrei. Odata ochit exemplarul ideal, nu trebuie decat sa gasesti o activitate in care ai putea sa-l implici si pe el, iar de aici lucrurile sunt mai mult decat simple.  Nu trebuie decat sa-l faci sa se topeasca mai intai din cauza ta si mai apoi din cauza soarelui -_^ 


2.La cinema
   E de preferat  sa mergi la film cu cel putin doi prieteni. De preferat un cuplu; astfel  nu se va crede ca esti combinata cu baiatul respectiv ( in caz ca ai fi mers doar cu un amic).  Sunt o groaza de baieti draguti carora le place sa vizioneze filme. Daca l-ai gasit pe cel potrivit  filmele sunt un subiect  numai bun ca sa ajungeti sa va cunoasteti mai bine. 


3.In parc
  Parcul este, de asemenea, un loc foarte bun pentru gasit si agatat baieti. Vara, baietilor le place sa faca sport asa ca sigur ii gasiti alergand  sau dandu-se cu rolele ori bicicleta etc.  Chiar daca nu esti o fana  a alergatului sau a activitailor  sportive, iesi macar cu cainele la plimbare. Cand observi un tip dragut, roaga-l sa te ajute cu ceva.  Daca e un tip ca lumea ii va face mare placere sa-ti ofere ajutorul. 


 4. La cafenea sau la o terasa
 Pe timp de vara, cand este atat de cald afara,  ne place sa ne racorim la o terasa sau la o cafenea.  Asadar, daca vezi un tip extrem de dragut la una dintre mese, singur sau inosit de un prieten, du-te si cere-i voie sa stai pe scaunul liber de langa el. 


5. In mijloacele de transport in comun
 De obicei merge treaba cu : "  in ce statie cobori ca sa ajungi in locul Y" ; "cum ajungi la X" ...chestii d'astea. Apoi daca tipul e de gasca si deschis ii poti cere nuamrul de telefon cu motivul de a te mai ajuta. Sau il poti invinta la un suc, ca sa mai vorbiti. 

6. In oras
 Iar in oras , pe strada, merge treaba cu tipa ratacita.  


  Acestea se aplica si in cazul baietilor.  



Niciun comentariu: